Picknicken en kwartetten in het Burgemeester Geukerspark

Op 18 juni j.l. is het Burgemeester Geukerspark officieel geopend voor het publiek en kunnen de verschillende picknicktafels in gebruik genomen worden. Om hierop in te spelen is Helmond Marketing een picknick box samenwerking gestart met een drietal horecaondernemers.

Tevens wordt het ondernemers kwartet van stadskunstenaar Tahné Klein toegevoegd om op deze manier een spelletje te kunnen spelen tijdens het picknicken. De aangesloten horecaondernemers zijn: Lunch – en leescafé de Bieb, Lunch en zo en Lunchroom Welkom Thuis. De picknick boxen zijn vanaf zaterdag 27 juni te bestellen bij de ondernemers. Voor de bijgevoegde kwartetten geldt op = op.

Houd het park schoon
Om eropaan te dringen dat de gebruikers van de picknick box hun restafval opruimen, wordt er door de ondernemers €5,- statiegeld gevraagd voor de picknick box. Na het nuttigen van de inhoud van de picknick box kan het afval terug in de kartonnen doos gedaan worden en teruggebracht worden naar de horecagelegenheid. De ondernemer zorgt vervolgens voor de juiste manier van afvalwerking.

Vooraf bestellen
De boxen zijn telefonisch of via de mail te bestellen bij de aangesloten horecaondernemers. Het aanbod verschilt per ondernemer. Er dient rekening gehouden te worden met voorbereidingstijd van het gekozen picknickpakket. Daarom wordt er aangeraden om de picknick box minimaal 1 dag voorafgaand aan het picknickmoment te bestellen.Alle berichten