Nieuwe acquisitiebrochure voor Helmond Centrum

Centrumbrochure nodigt nieuwe ondernemers uit!

Wethouder Jos van Bree van economische zaken heeft het eerste exemplaar van de nieuwe centrumbrochure “Meedoen! In Helmond Centrum” in ontvangst genomen. De brochure is een hulpmiddel bij acquisitie en het bestrijden van leegstand in het centrum. Doel van de aanpak is  het centrum van Helmond voor jong en oud aantrekkelijker te maken. De wethouder ontving de brochure uit handen van centrummanager Linda Haverkamp van Helmond Marketing. 

Co-productie
Het ontwikkelen van deze brochure is één van de uitwerkingen van het Centrumperspectief Helmond 2030. Helmond Marketing en de gemeente hebben het initiatief genomen om in woord en beeld te laten zien wat er zo bijzonder is aan het centrum van Helmond. Ondernemers en evenementenorganisatoren vertellen waarom het goed ondernemen is in Helmond. Directeuren van de grote culturele instellingen vullen dat aan, door in te gaan op het gemengde aanbod van evenementen, cultuur, winkels en horeca. En dit alles in een mooie omgeving, wat het ondernemen in Helmond Centrum aantrekkelijk maakt.

Trots op Helmond centrum, trots op de stad
Wethouder Jos van Bree is blij met de brochure: “Zo kunnen we laten zien wat Helmond voor ondernemers te bieden heeft en waarom Helmond de moeite waard is. We mogen trots zijn op ons centrum en onze stad en het wordt tijd dat we dat vaker vertellen. En juist dat wordt in deze brochure gedaan”.

Stad van het doen: meedoen!
De brochure wordt ingezet voor de werving van nieuwe ondernemers van winkels en horeca. Hierbij wordt vooral gekeken naar nieuwe formules van winkels en horeca die nu nog in Helmond Centrum ontbreken.  Dit is ook als wens aangegeven in het Stadsdebat voor het Centrumperspectief en in de discussies met jongeren. En ook om bestaande ondernemers te inspireren om ideeën die zij al langer hebben nu echt te gaan uitvoeren. Zo is het een hulpmiddel in de aanpak van acquisitie en leegstand van het centrum. Meedoen in Helmond!

Bekijk hier de brochure:Brochure Helmond Centrum

De brochure is digitaal te vinden op de website van www.helmondcentrum.nl en via www.helmond.nl/ondernemencentrum.

 

 Alle berichten