Nieuw kastje voor stichting Speel je mee

De vrijwilligers van stichting Speel je mee zijn verrast door Helmond Marketing met een nieuw kastje. Dit hadden ze te danken aan een kerstwens uit de kerstwensboom. Het kastje is met veel liefde en aandacht gemaakt door Jobfactory.

Stichting Speel je mee
Stichting Speel je mee zet zich in voor kinderen die in armoede leven en zorgt ervoor dat deze kinderen speelgoed krijgen. De stichting bestaat volledig uit vrijwilligers. Zij zamelen nieuw en gebruikt speelgoed in dat ze nakijken en schoonmaken. De spullen die hiervoor nodig zijn liggen nu in een oud kastje dat kapot en aan vervanging toe is. Hilde Leenders had dit gezien en daarom een wens ingediend. “Goed werk heeft goed materiaal nodig en ik gun deze mensen een stevig kastje zodat ze hun werk kunnen blijven doen”, legt Hilde uit.

Jobfactory
Bij Jobfactory werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. In hun werkplaats worden houten meubels gemaakt. Ze hebben onder andere het eigen merk Skôn. Omdat Helmond Marketing met haar kerstwensen zoveel mogelijk mensen wil raken, was het logisch voor hen om het kastje door Jobfactory te laten maken.

“Met de kerstwensen willen we echt een verschil maken in het leven van mensen, en een blijvende indruk achterlaten. Jobfactory is een waardevol bedrijf en ik ben blij dat ze voor stichting Speel je mee een kastje hebben gemaakt waar nog jaren mee gewerkt kan worden. Samen maken we Helmond sterker”, aldus Karin Loeffen van Helmond Marketing.

Kerstwensboom
Ieder jaar staat op de Markt in Helmond een grote kerstboom: de Kerstwensboom. Hier kan iedereen een wens achterlaten voor een ander. Helmond Marketing kiest hier de mooiste wensen uit om ze in vervulling te laten gaan.Alle berichten