Lidwien is de gelukkige winnares van Rondje Helmond

Op zondag 1 mei werd het fietsseizoen afgetrapt met het fietsevenement Rondje Helmond. Ieder jaar zijn er weer prachtige prijzen te winnen. De hoofdprijs is een fiets, aangeboden door Henk van Rooij. De gelukkig winnares is de 17-jarige Lidwien Kuijper.

Deze prijs krijgt Lidwien niet zomaar. Alle fietsers kregen een stempelkaart met daarop een rebus. De gehele ronde moest worden gefietst om alle stempels en letters te verzamelen. Het woord van dit jaar was ‘Lentekriebels’. Daarnaast moesten de fietsers laten weten wat zij het mooiste aan Rondje Helmond vonden. Er kwamen hele mooie inzendingen binnen, maar Lidwien had de beste. Omdat Lidwien verplichtingen had op school is de prijs in ontvangst genomen door haar broer Berend.

Het mooiste aan Rondje Helmond is: Het samenbrengen van familie en vrienden. In plaats van dat iedereen apart op zijn telefoon zit, heeft dit ons gezin bij elkaar gebracht voor een leuke dag fietsen door het prachtige Helmond!” Lidwine Kuijper.

Naast de fiets waren er nog meer prijzen te winnen: een peelpeuzelboekje van de VVV en meerdere strippenkaarten voor KidsPlaza. Deze prijzen zijn inmiddels uitgereikt aan de gelukkige winnaars.

Rondje Helmond
Het Rondje Helmond is een bewegwijzerde route door heel Helmond. Deze fietsroute van ongeveer 50 kilometer brengt je langs bekende en minder bekende plekjes, een belevenis voor jong en oud. Het is een afwisselende route die je kennis laat maken met de binnenstad, architectuur, natuur en woonwijken. De route is zowel linksom als rechtsom te fietsen.Alle berichten