Helmond Marketing bezorgt gratis routeboekjes aan huis

De routeboekjes van de Kunstroute, de Stads- en Kanaalwandeling en Rondje Helmond zijn tijdelijk gratis verkrijgbaar en worden per fiets aan huis bezorgd. Op deze manier kunnen Helmonders in deze bijzondere tijd op een veilige manier van hun stad genieten.

Verspreiding

Vanwege de tijdelijke sluiting van de VVV is het momenteel niet mogelijk om de routeboekjes te kopen. Helmond Marketing wil de Helmonders graag de kans geven om deze routes toch te wandelen of te fietsen. Door middel van het aan huis bezorgen van de boekjes wordt dit mogelijk gemaakt. Geïnteresseerden kunnen per email contact opnemen met Helmond Marketing. Dit kan door een mailtje te sturen naar: routeboekje@helmondmarketing.nl. Het gewenste routeboekje wordt dan per fiets bezorgd in de brievenbus. Max. 1 routeboekje per aanvraag. De eerste 200 aanvragen ontvangen het routeboekje gratis thuisbezorgd. Tot en met 28 april zijn de routeboekjes gratis en voor zolang de voorraad strekt verkrijgbaar bij Boekhandel de Ganzenveer, Oude Aa 49 in Helmond.

Opvolgen van richtlijnen
De routes kunnen individueel gewandeld of gefietst worden. Helmond Marketing benadrukt daarbij om de richtlijnen van het RIVM op te volgen en minimaal 1,5 meter afstand te houden.

Kunstroute
Helmond ademt kunst en cultuur. Wandel onbevangen door de straten en laat je verbazen, ontroeren en imponeren door kunst in alle vormen en afmetingen. De vele beelden en kleurrijke streetart hebben een belangrijke plek in ons stadshart. In dit routeboekje is hiervan een uitvoerige beschrijving te vinden.

Stads- en Kanaalwandeling

Helmond is een eeuwenoude stad met een moderne uitstraling. De stadswandeling voert u langs de mooie, meeste interessante en karakteristieke hoogtepunten van Helmond. Nog niet uitgewandeld? Volg dan de kanaalwandeling, deze route neemt u mee naar bijzondere panden langs het kanaal.

Rondje Helmond

De fietsroute Rondje Helmond neemt u mee naar de mooiste en meest verrassende plekjes van de stad. Maak al fietsend kennis met het verhaal van de stad, het industriële verleden, de aansprekende architectuur, het kasteel, de prachtige groene gebieden en de vele kunstwerken. De fietsroute van Rondje Helmond is ook online en in de app te downloaden via www.route.nl. Als zoekterm kunt u Rondje Helmond gebruiken.Alle berichten