Fietsevenement Rondje Helmond wordt verplaatst

Fietsevenement Rondje Helmond wordt uitgesteld naar een later moment. Dit evenement stond gepland voor zondag 3 mei 2020. Vanwege de maatregelen rondom het Coronavirus is het momenteel niet haalbaar om dit evenement te laten plaatsvinden. De organisatie gaat bekijken of het evenement op een later moment in dit jaar alsnog kan doorgaan.  

Op eigen gelegenheid

Het Rondje Helmond is ook te fietsen op eigen gelegenheid. Door middel van het volgen van de routebordjes komt u langs de mooiste plekken in Helmond. Zodra VVV Helmond- de Peel weer geopend is, is daar ook het routeboekje verkrijgbaar. Mocht u de route graag online willen downloaden dan kan dat o.a. via www.route.nl. Als zoekterm kunt u Rondje Helmond gebruiken.

Evenement Rondje Helmond
Zodra Helmond Marketing een nieuwe datum heeft bepaald wordt dit gecommuniceerd via verschillende kanalen; waaronder www.helmondmarketing.nl. De organisatie hoopt dat ook op de nieuwe datum er weer vele fietsers het Rondje Helmond fietsen en dat zij, zoals gebruikelijk, de stempelkaart invullen waarmee zij kans maken op een mooie prijs.Alle berichten