Een onverwachte verrassing voor de Moeraseik

Verbaasde gezichten bij woon-/zorglocatie de Moeraseik toen we binnen kwamen wandelen met een grote cheque. Wat had dat te betekenen? IG’er Annuska Kipp stapte naar voren en mocht vertellen dat de kerstwens die ze in de kerstwensboom had gehangen, vervuld gaat worden. Dat zorgde voor een groot applaus en sommige bewoners begonnen spontaan te zingen. Erg leuk om te zien.

Annuska: “In de Moeraseik wonen mensen met een somatische aandoening. We hebben van heel dichtbij gezien hoezeer zij hebben geleden onder de maatregelen. Het niet doorgaan van activiteiten, het alleen zijn en het verliezen van mensen die dicht bij ze stonden. Een erg pittige tijd. En daarom hebben ze het verdiend om in het zonnetje gezet te worden. Zo ook alle werknemers. Ondanks de aangepaste manier van werken en de hoge werkdruk stonden (en staan) ze altijd met een lach en een vriendelijk woord voor onze bewoners klaar.”

“Het lijkt me dan ook prachtig om ze letterlijk in het zonnetje te zetten aankomende zomer. En hoe kan dat beter dan met een grote barbecue? Even tijd voor en vooral mét elkaar”, vertelt ze.

En daar zijn we het bij Helmond Marketing helemaal mee eens. Daarom krijgen zij een compleet verzorgde barbecue aangeboden. Uiteraard gaat deze plaatsvinden in de zomer.Alle berichten