Canpack in Helmond maakt miljarden blikken

Opening Canpack 
Op 3 november opende blikkenproducent Canpack officieel haar deuren in Helmond. Ook Helmond Marketing was hier bij aanwezig. Wij zijn met name erg enthousiast over het speciale blikje wat zij voor deze gelegenheid geproduceerd hebben. Wij zijn dan ook erg trots op het resultaat en vinden de toepassing van het stadslogo erg goed gelukt!

Waarom Helmond?
De Poolse blikkenproducent heeft gekozen voor Helmond omdat zij dan nog dichter in de buurt zit van haar klanten. Hiermee spaart Canpack ruim 6 miljoen vrachtwagen kilometers uit. Tevens kregen zij alle medewerking van de gemeente Helmond om zich hier te vestigen. Dit heeft als resultaat gehad dat de fabriek binnen negen maanden up and running was. Dit is ongekend snel.

Canpack produceert jaarlijkse miljarden blikken voor bierbrouwers en de frisdrankenindustrie.De blikken worden opgeslagen in de immense fabriek, die 40.000 vierkante meter vloeroppervlakte bedraagt. Met de vestiging in Helmond opent Canpack haar 14de fabriek.

Poolse investering in Helmond 
De fabriek in Helmond is de grootste Poolse productie investering in Nederland. Tevens zorgt de vestiging van Canpack voor een grotere werkgelegenheid in Noord-Brabant. Via onderstaande link kun je meer lezen over de Poolse investering in Helmond. https://investinholland.com/grand-opening-of-canpack-beverage-can-factory-in-the-netherlands/

Vandaag gaf ook het Eindhovens Dagblad aandacht aan Canpack. Via de link kun je het volledige artikel lezen. https://www.ed.nl/helmond/miljoenen-blikjes-per-dag-uit-helmondse-fabriek~a16ac334/

 Alle berichten