Blije en verraste gezichten bij De Pannehoeve

Er werden maar liefst 12 wensen voor Zorgboog de Pannehoeve in de kerstwensboom gehangen. De wensen varieerden van zoete traktaties tot leuke uitstapjes. Nu krijgen de bewoners en medewerkers al regelmatig wat lekkers, dus om ze echt te verwennen moesten we een tandje bijzetten.

De zorgmedewerkers hebben het meer dan verdiend om even te kunnen relaxen. Ze werken hard en denken altijd aan anderen. Zeker tijdens de pandemie lag de werkdruk enorm hoog. Daarom krijgen ze allemaal een stoelmassage. Een moment van aandacht, ontspanning en rust.

Voor de bewoners is een uitje naar het Draaiorgelmuseum geregeld. Bij de Pannehoeve komt regelmatig een orgelman op bezoek om muziek te maken, en dat is altijd drukbezocht. Het was dus niet moeilijk om te bedenken waar de trip naartoe moet gaan. Omdat de groep bewoners erg groot is, wordt het uitje twee keer uitgevoerd. Op deze manier kan iedereen die wil ook echt mee.

De stoelmassages en het uitstapje naar het Draaiorgelmuseum moeten nog plaatsvinden, maar de cheque is inmiddels uitgereikt door Helmond Marketing.Alle berichten