Bedrijf van de maand juli – Stichting Helmond City Events

1.Wat is uw naam en wat is de naam van uw stichting?
Mijn naam is Geert Blenckers en de naam van onze stichting is Helmond City Events.

2.Wat is de oorsprong/reden van uw bedrijfsvestiging in Helmond?
Helmond heeft behoefte aan mooie laagdrempelige evenementen die de stad levend houden. Met mijn achtergrond in de horeca en evenementen ben ik samen met Jeroen van Schijndel deze stichting gestart om dit doel te realiseren. Samen organiseren we nu mooie laagdrempelige evenementen in het centrum van Helmond, zoals De Kasteeltuinconcerten, Helmond Live en Schaatsen in Helmond.

3.Wat doet uw stichting precies en waar bent u actief (landelijk of internationaal)?
Stichting Helmond City Events maakt zich hard voor laagdrempelige en gezellige evenementen in Helmond. Samen met onze vele vrijwilligers proberen we ervoor te zorgen dat jong en oud samen kan komen in het centrum van de stad. We willen de stad levendig houden en op de kaart zetten in Brabant, maar ook in Nederland. We hebben zoveel moois te bieden in Helmond.

4.Hoe lang is uw stichting al actief in Helmond?
Stichting Helmond City Events bestaat 1 jaar.

5.Wat maakt dat Helmond trots op uw stichting mag zijn?
Stichting Helmond City Events geeft iedereen een reden om de stad Helmond in te gaan en elkaar te ontmoeten. Evenementen brengen gezelligheid en levendigheid in een stad. Het zorgt ervoor dat mensen zich betrokken voelen bij een stad. Ook winkels en horecazaken hebben profijt bij een levendig centrum. Daarnaast werken we met vele vrijwilligers op onze evenementen. Daar mogen we ook zeker trots op zijn.

6.Wat vindt u het meest bijzondere aan Helmond?
Helmond heeft een mooi centrum gekregen. Het centrum heeft een positieve impuls gehad. De afgelopen jaren is het al goed opgeknapt en dit zal in de toekomst niet anders zijn. Denk aan het Havenpark. Daarnaast heerst er een positieve houding van ondernemers, instellingen en bewoners om samenwerkingen met elkaar aan te gaan.

7.Waar mag de stad Helmond volgens u trots op zijn?
Helmond mag trots zijn op de vele mooie evenementen die het biedt.

8.Uw advies aan de stad?
Blijf investeren in samenwerking, cultuur, centrum en evenementen!Alle berichten