Bedrijf van de maand augustus – Avanti Kappers

Een kapsalon met prijzen waar je jaloers op kunt zijn en dat ook nog is gevestigd in Helmond.. dat kan er maar één zijn, Avanti Kappers op de Steenweg! Ze hebben op landelijk niveau alle prijzen gewonnen die er te winnen zijn: beste kapper, beste heren kapper, beste team, talent van het jaar, Hairdresser of the year. Ze zijn nu ook nog 3 keer genomineerd voor de @behindthechair oneshot awards (330.000 inzendingen wereldwijd) en voor International Artistic Team of the year bij de international Hairdressing Awards. Redenen genoeg om meer te weten over dit mooie bedrijf….

1.Wat is uw naam en wat is de naam van uw bedrijf?
Mijn naam is Arjan Bevers, Avanti Kappers.

2.Wat is de oorsprong/reden van uw bedrijfsvestiging in Helmond?
Op mijn 19e ben ik bij Avanti gaan werken omdat de salon toen al bekend stond als een plek waar vooruitstrevend gewerkt werd en daar wilde ik me graag gaan ontwikkelen en op mijn 23e heb ik de zaak overgenomen. De salon was in Helmond, als die ergens anders had gestaan was ik daarheen gegaan.

3.Wat doet uw bedrijf precies en waar bent u actief (landelijk of internationaal)?
We zijn een kapsalon en schoonheidssalon. We knippen en kleuren haren en in de schoonheidssalon worden behandelingen gegeven om de Huid te verbeteren. Ik ben ook nog ambassadeur van 2 kappersmerken waar ik shows, trainingen en lezingen voor verzorg in heel Nederland. Verder werk ik internationaal als ambassadeur voor Schwarzkopfpro en voor hun test ik nieuwe producten, neem deel aan brainstorm sessies en maak tutorials.

4.Hoe lang is uw bedrijf al actief in Helmond?
Goh.. een jaar of 30/35 in ieder geval.. in 2003 heb ik de salon overgenomen.

5.Wat maakt dat Helmond trots op u/uw bedrijf mag zijn?
Nou ik hoop dat ze trots op ons zijn! We hebben op landelijk niveau alle prijzen gewonnen die er te winnen zijn, beste dames kapper, beste heren kapper, beste team, talent van het jaar, Hairdresser of the year. Nu zijn we 3 keer genomineerd voor de @behindthechair #oneshot awards (330.000 inzendingen wereldwijd) en genomineerd voor International artistic team of the year bij de international Hairdressing awards. We hebben klanten uit heel Nederland en ons werk in over heel de wereld gepubliceerd.

6.Wat vindt u het meest bijzondere aan Helmond?
Ik vind Helmond gewoon een hele leuke stad. Ik woon zelf in Brandevoort en dat is bevoordeeld al een prachtige wijk die ze in heel het land kennen. We hebben een mooi centrum en er word continu gewerkt aan verbetering! Er zitten prachtige bedrijven in Helmond met goeie ondernemers erachter! De beste kapper komt uit Helmond, de beste kok (Jermain de Rozario) de beste kickbokser, de beste hockeyer.. ik kan nog wel even doorgaan!

7.Waar mag de stad Helmond volgens u trots op zijn?
Dat we vooruit willen en dat we vooruit gaan! Er zit ontwikkeling in! Het slechte imago van vroeger is echt achterhaald zo ziet de rest van Nederland ons al lang niet meer!

8.Uw advies aan de stad?
Zorg goed voor de bewoners van Helmond! En laat je haar knippen bij Avanti! 😉

Avanti Kappers, 5 april ·
Genomineerd voor beste kappersteam van Nederland 2018

Arjan Bevers bij de uitreiking van de Coiffeure Awards.

Arjan Bevers bij RTL Boulevard.

Team van Avanti Kappers.

 Alle berichten