Poging tot wereldrecord digitale polonaise

“Ben jij het stilzitten ook zo beu, en baal je dat er geen carnaval kan worden gevierd? Doe dan mee met de digitale polonaise bij Minor! Upload een leuke foto van jezelf, het is natuurlijk helemaal super als je je mooi verkleedt! Minor zal je foto dan verwerken in de (digitale) polonaise, die later op de eigen website en op sociale media te zien zal zijn. Zo vieren we samen toch een beetje carnaval, en laten wij zien dat we ons eigen carnavalsvirus niet door dit virus laten verslaan.”

Hoe doe je mee?

Deelnemers kunnen een foto maken met zogenaamd de rechterhand digitaal op de schouder van de persoon die voor hem/haar loopt, liefst met een egale achtergrond (bijvoorbeeld een witte muur) zodat de foto gemakkelijk te bewerken is. Je kunt de foto via WhatsApp doorsturen naar het telefoonnummer 06-82318942 dat hiervoor is geopend of per mail versturen naar polonaise@minorhelmond.nl.

Tijdens carnaval worden er onder de digitale deelnemers ook nog enkele prijzen verloot, hierover volgt later meer informatie. Op  www.minorhelmond.nl is alle informatie over de digitale polonaise nog eens duidelijk na te lezen.

Minor organiseert normaliter vijf keer per jaar een alcoholvrij feest speciaal voor jongeren van 13 tot en met 17 jaar in Helmond en omgeving. Dit wordt georganiseerd door vrijwilligers en is geheel op non-profit basis voor maximaal 550 jongeren per editie.Alle berichten