Meld je aan voor Brabantse Gastvrijheid Award 2020

Helmond – De Brabantse Gastvrijheid Award 2020 is van start. Tot en met 3 april kunnen locaties zich aanmelden om deel te nemen aan de verkiezing van de meest gastvrije locaties in Brabant. 

De vernieuwde opzet kent meer locatie-categorieën en er zijn uitdagende challenges toegevoegd met tussentijdse prijswinnaars. De Brabantse Gastvrijheid Award 2020 wordt mogelijk gemaakt door Provincie Noord-Brabant, Efteling, Koninklijke Horeca Nederland, Breda University of Applied Sciences en VisitBrabant.

Om de gastvrijheid en deelname van grote en kleinere locaties te stimuleren, introduceert VisitBrabant dit jaar zes locatie-categorieën. “Door het toevoegen van verschillende categorieën maakt een kleine B&B net zoveel kans op de titel als een groot hotel, en een professioneel museum even veel als een gezellig eetcafé”, aldus Ankie Joos, projectmanager bij VisitBrabant.

Vanaf april kunnen de deelnemers tevens meedoen aan een speciaal gastvrijheidsprogramma met maandelijks uitdagende challenges. Dit gratis en vrijblijvende programma biedt deelnemers handvatten om met plezier en met het hele team, direct met hun gastvrijheid aan de slag te gaan. Locaties die deelnemen aan de challenges maken bovendien kans op bijzondere prijzen waarmee ze inspiratie opdoen voor een ultieme gastvrijheidsbeleving, zoals een kijkje achter de schermen bij de Efteling en het Guesthouse Hotel.

www.brabantgastvrij.nl

Bron: www.nieuwsblad-traverse.nlAlle berichten