Marketing bureau uit Helmond wint FD Gazellen Award

Afdeling Online heeft een FD Gazellen Award in de wacht gesleept. Hiermee behoort dit online marketing bureau uit Helmond tot één van de 100 snelst groeiende bedrijven van Nederland. De award wordt dinsdag 5 november officieel uitgereikt door het Financieele Dagblad.

FD Gazellen Awards

Ieder jaar reikt het Financieele Dagblad de FD Gazellen uit: de awards voor de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Aan de hand van een aantal criteria beoordeelt het FD of een onderneming in de prijzen valt. Zo moet je als bedrijf in ieder geval drie jaar ononderbroken een omzetgroei van tenminste 20% per jaar behalen, financieel gezond zijn en een positief netto resultaat hebben.

Gevestigd Helmonds marketing bureau

Online marketing bureau Afdeling Online is in 2013 opgericht door Jaap en Sanne Schepers. Wat ooit begon als een klein team van 3 personen in De Cacaofabriek, is inmiddels uitgegroeid tot een bureau van 18 collega’s, gevestigd in ‘t Patronaat in Helmond. Afdeling Online levert als Google Certified Partner een volledige pakket aan online marketing diensten, van strategie tot uitvoering en optimalisatie. Denk bijvoorbeeld aan adverteren in de zoekmachine, zoekmachine optimalisatie, social media marketing, Google Analytics en e-mailmarketing.

De afgelopen jaren hebben we keihard gewerkt aan het opbouwen van ons bedrijf. Het is een fantastische reis met een nog fantastischer team en daar ben ik ontzettend trots op.” Sanne Schepers, financieel directeur

Opdrachten in heel Nederland

Wat Afdeling Online uniek maakt, is dat ze zowel voor de commerciële- als de culturele sector werken. En ondanks hun Brabantse roots, heeft Afdeling Online klanten in heel Nederland. Dit alles heeft bijgedragen aan de ontzettende snelle groei van het bedrijf. Afdeling Online behoort nu zelfs tot de 100 snelst groeiende ondernemingen van Nederland!

Als ik kijk naar de toekomst van ons bedrijf, dan zou ik graag samenwerken met meer bedrijven uit Helmond en omstreken. Wij werken nu vooral voor landelijke partijen, maar ook in deze regio is er nog veel te winnen op online marketinggebied.” – Jaap Schepers, directeur en online strateegAlle berichten