Landelijke prijs voor Mevi Fijnmechanische Industrie uit Helmond

Mevi en MTA zijn uitgeroepen tot de beste industriële toeleveranciers 2019 van Nederland. Dat gebeurde gisteravond tijdens een drukbezochte bijeenkomst op landgoed Mereveld in Utrecht. Bronkhorst High-Tech won de award voor de Best Customer.
.
Mevi Fijnmechanische Industrie uit Helmond is een veelzijdig ontwikkelaar en producent van machines, apparaten, modules en precisie-onderdelen. Het bedrijf heeft alle disciplines in eigen huis, inclusief engineering, verspaning en testequipment. Mevi begon in 1967 in het Brabantse Mierlo als producent van onderdelen voor draai- en freesbanken. Tot de klanten behoorden Philips en Océ.
.
In 1988 verhuisde Mevi, inmiddels gespecialiseerd in de fijnmechanische industrie, naar Helmond en kwamen er vestigingen bij in België en Tsjechië. Nu beheerst Mevi de complete supplychain en wordt geleverd aan klanten in de food, halfgeleider, medische industrie en machinebouw. Er werken 110 mensen.
.
De jury kenschets MEVI als ‘heel leverbetrouwbaar. Het bedrijf beheert de supply chain op kundige wijze en wordt nooit verrast door obsolete koopdelen. Anticipeert goed op klantvraag, denken desgevraagd mee met de engineers van de klant. Kracht van dit bedrijf zit ‘m echt in de medewerkers die de onderneming lang trouw zijn.’
.

BRON: linkmagazine.nlAlle berichten