Helmond nu ook een eigen lokale lekkernij: het Helmonds Rondje

Bakkerij der Kinderen kneedde haar liefde voor Helmond door het deeg van een luxe, goedgevulde bol. Zoals Den Bosch de Bossche bol, Den Haag de Haagse hopjes en Arnhem de Arnhemse meisjes heeft, heeft Helmond nu het Helmonds Rondje. Het is verkrijgbaar bij de drie winkels van Bakkerij der Kinderen in Helmond.

Het ‘Rondje’ zit in een doos met het stadslogo en heeft een volkoren basis met pompoenpitjes, cranberry´s en rozijnen. De kern met hemels karamelspijs maakt het Rondje tot een speciale traktatie. Het is een mooi souvenir of cadeautje voor wie op visite gaat en iets echt Helmonds wil meenemen. Of gewoon lekker bij de koffie.

Liefde voor Helmond

Bakkerij der Kinderen voelt zich verbonden met de stad Helmond die — toevallig of niet — precíés 700 jaar eerder gesticht werd dan de Bakkerij. De inspiratie kwam van het stadslogo, de mooie fiets- en wandelroute ‘Rondje Helmond’ en vooral vanuit hun liefde voor Helmond. De cirkel is rond. En die liefde, die gaat vanaf nu ook door de maag.

Ze geven een Rondje

Wie wil proeven wandelt een rondje in de omgeving van Bakkerij der Kinderen. De introductieactie voor het Helmonds Rondje houdt namelijk in dat er op zaterdag 21 november tien lege Helmonds Rondje-dozen verstopt zijn in de directe omgeving van de drie winkels. Vind je zo’n doos? Dan kun je ’m gratis laten vullen met het Helmonds Rondje bij de dichtstbijzijnde winkel van Bakkerij der Kinderen.

Het Helmonds Rondje is ook te koop. Nu tijdelijk voor € 7,95 in plaats van € 8,95 bij de winkels van Bakkerij der Kinderen aan de Heistraat, de Dorpsstraat of winkelcentrum de Bus.Alle berichten