De Cacaofabriek opent gevelprojecties!

Dinsdag 4 februari opent De Cacaofabriek gevel vullende projecties op het pand, mede mogelijk gemaakt door Rotary Helmond (Stichting Helmond ontvangt – Helmond geeft) en de gemeente Helmond. Hiermee geeft het Helmondse cultuurcentrum een impressie van wat er binnen allemaal gebeurt.

De projectoren, die voorheen gebruikt werden voor een projectie op het pand van Vlisco zijn in de afgelopen periode verplaatst naar de Cacaokade en zullen hier dagelijks een overzicht geven van wat er allemaal binnen gebeurt. “Op deze manier proberen we De Cacaofabriek beleving nog dichter bij alle inwoners en voorbijgangers te brengen en daarmee een breder publiek te informeren en te verwonderen over onze culturele activiteiten”, aldus directeur Jochem Otten.

Op de gevel aan de kanaalzijde zal de nadruk liggen op beeldende kunst. Te beginnen natuurlijk met foto’s uit de komende World Press Photo exhibition (6 maart t/m 29 maart). Daarnaast zal de grote witte gevel, aan de kant van de parkeerplaats, gebruikt worden voor projecties die verwijzen naar muziek en cinema. Hoe dit eruit gaat zien? Dat kunt u vanaf dinsdag 4 februari 20:00 u elke dag aanschouwen. Aanvang wanneer het donker wordt.Alle berichten