Bezig met laden...

menu

Wat betekenen wij voor Helmond

Verbinden

Helmond Marketing verbindt partijen, waardoor samenwerkingsverbanden ontstaan en nieuwe initiatieven het licht zien. In de jaarverslagen van 2014 en 2015 en het jaarplan 2017 leest u wat Helmond Marketing allemaal doet en gedaan heeft. Binnenkort volgt hier ook het jaarverslag 2016.

Jaarverslag 2014

Jaarverslag 2015

Jaarplan 2017

 

Promotie en productontwikkeling

Helmond Marketing wil Helmond laten stralen. Hiertoe ontwikkelt Helmond Marketing diverse (promotie)producten. De promotie en de productontwikkeling zijn gericht op het bij de doelgroepen bevorderen van een positief beeld van Helmond, het versterken van het productaanbod en het stimuleren van doelgroepen om een bezoek te brengen aan Helmond en om gebruik te maken van de in de stad aanwezige voorzieningen.

 

Evenementenorganisatie en ondersteuning

Helmond Marketing organiseert in eigen beheer diverse evenementen. Daarnaast biedt onze organisatie ondersteuning aan partijen die op eigen titel evenementen organiseren. De evenementen die door ons georganiseerd worden, kennen een professionele opzet en kunnen rekenen op ondersteuning van vele tientallen vrijwilligers.

 

Welkomstborden

Helmond Marketing beschikt over Welkomstborden.
Kijk verder voor meer informatie over de Welkomstborden van Helmond Marketing.

 

Podium huren?

Helmond Marketing beschikt over een eigen podium: ‘Glimlach I’.
Kijk verder voor meer informatie over het Podium huren van Helmond Marketing.

wat-doen-wij2       wat-doen-wij

Bewaren

Bewaren